4 tengelyes típusú CNC tekercselő lyukasztó gép lyukasztáshoz

4 tengelyes típusú CNC tekercselő lyukasztó gép lyukasztáshoz
Csevegj most
Termék részletek
Az AMD-357 sorozatú CNC Turret lyukasztó gép egy nagy hatékonyságú, nagysebességű és nagy pontosságú gép. A turrent üzemmód bitjének számától függően 24 állomással és 32 állomással lehet felosztani . A részletek a következők.

24 Station

Szám

A

B

C

D

AZT

Mennyiség

18

8

2

2

2

Lyukasztási tartomány

3 ~ 12.7

≤31.7

≤50.8

≤88.9

≤50.8

32 állomás

Szám

A

B

C

D

AZT

Mennyiség

18

8

2

2

2

Lyukasztási tartomány

3 ~ 12.7

≤31.7

≤50.8

≤88.9

≤50.8


Termékek jellemzői:

● 3 tengelyes Siemens speciális CNC rendszert fogad el, és a digitális AC szervomotorokkal egyezik meg, hogy gyors és megbízható legyen.

● A Fuselage C típusú acélhegesztés, a teljes áthaladás a kezelést a merev és alig deformálódó

● Nagy pontosságú átviteli rendszerrel, gyorsabb sebességgel, az utazás állítható.

● A második helymeghatározási funkcióval elérheti a halott zónák feldolgozását.

● A szállítási rendszer a nemzetközi márkát nagy pontossággal használja, a gömbcsavar nagy irányítója, a lineáris vezetősín nagy pontosságú és jó teljesítmény

● A fő pneumatikus alkatrészek, az elektromos alkatrészek és az átviteli komponensek nemzetközi, jól ismert márkájú terméket alkalmaznak, ami tökéletesen megfelel a bélyegeknek.

● Használjon AMADA szabványokat, amelyek integrált vastag fröccsöntő lemezeket és szabványos vastag tornyot használnak nemzetközileg univerzális penészként.

● Koncentrált kenőrendszerrel felszerelve csökkentse az egyes mozgásirányú súrlódást, és javítsa az élettartamot


Ha új, 4 tengelyes cnc típusú fröccsöntő gépet keres az eladásra, a gyártási árra, a márkára, Kínában, forró eladásra, közvetlen értékesítésre és a tengerentúli 4 tengelyes cnc típusú fröccsöntő gépet a professzionális gyártóktól, beszállítóktól és gyár, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, mindig az Ön igényeinek CE, testre szabott, professzionális, versenyképes, nagy pontosságú, új és jó minőségű, és PUHUA 4 tengely típusú cnc torony lyukasztó gép lyukasztáshoz. És üdvözöljük a nagykereskedelmi termékeket a jó minőségű és professzionális design tőlünk.
Vizsgálat